Bevrijdingskrant Ugchelen 2005

    20


Zaterdag 7 mei 
Sokkenbuurt Mannenkoor avondvullend 

Het bestuur van het Sokkenbuurt Mannenkoor had geen twee seconden nodig om te besluiten mee te doen, toen voorjaar 2004 werd gevraagd in de feestweek 2005 een avondvullend programma te verzorgen in de feesttent.

 Het geheime wapen het SMOC (Sokkenbuurt Mannenkoor Organisatie Comité) werd in stelling gebracht die een programma in elkaar heeft gezet dat past in het thema "Ik hou van Holland". Het wordt zeker een voltreffer op zaterdagavond 7 mei. Hard is gewerkt om het programma muzikaal in elkaar te zetten, speciale effecten te bedenken en de liedjes en muziek af te stemmen op die van de gastartiesten en begeleiders. Contracten zijn afgesloten met Marianne Weber, die destijds door de Zangeres Zonder Naam als haar opvolgster werd voorgesteld en met recht de titel heeft 'Koningin van het levenslied'. Wie kent niet haar hits "Huil maar niet om mij"en "Schrijf me nooit mooie brieven meer" U komt tranen tekort.  

George Baker vierde triomfen met zijn "Una paloma blanca", de single waarvan ruim 7 miljoen exemplaren zijn verkocht. "Little green bag" is al even beroemd. De feesttent zal op zijn grondvesten schudden.. 

De Havenzangers, heb je nodig om een feestje te bouwen. Als zij dat gaan verzorgen is succes verzekerd en zal het lang heugen.. Aan het strand stil en verlaten, Oh heideroosje en Daar bij de waterkant, zijn formidabele meezingers die in een feesttent niet mogen ontbreken. The 48th Highlanders of Holland, alleen het geluid van de pipes en het zien van hun outfit brengt velen in een bepaalde stemming. Prachtig om te horen en te zien en misschien samen met het SBMK. Dit mag je niet missen. Het Sokkenbuurt mannenkoor zingt die avond samen met de sterren maar daarnaast zijn er ook zelfstandige optredend. In ieder geval een programma dat klinkt als een klok.Voor meer informatie zie: programma van deze krant.


Marianne Weber, George Baker (boven) en De Havenzangers zingen met Sokkenbuurt Mannenkoor.

The 48th Highlanders of Holland op 7 mei in de feesttent.

Ga naar pagina: 

1 3 5 7 9 10 11 14 15 16 17 18 19 20 24 25 27 29 31 35
eXTReMe Tracker